Anmäl dig till El Sistema Academy 2020

2020 kommer markera tio år för El Sistema i Sverige. Jubileet firas under hela året och inleds med El Sistema Academy. Som vanligt kommer det ske på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, som under tre dagar i slutet på januari och början på februari förvandlas till en internationell plattform där ett 100-tal musiklärare möts för att lära sig mer om och inspireras av undervisningsmetoden från Venezuela. 

Stiftelsen El Sistema är idag en metod som införs på fler och fler kulturskolor runt om i landet. El Sistema Academy möjliggör för möte och och utbyte av erfarenheter och kunskaper av El Sistema som pedagogiskt tillvägagångssätt. I år kommer vi se ett fullspäckat program med spännande föreläsningar och workshop med bland annat Eric Booth (USA), författare och pedagog, Sascha Goetzel (Österrike), konstnärlig ledare och dirigent för Borusan Istanbul Philharmonic Orchestra, Eva Sæther (Sverige), professor in musik vid Lunds universitet, Franka Verhagen (Venezuela/Nederländerna), grundare av the Academic and Professional Training Program for Teachers and Conductors på El Sistema Venezuela, och Gerald Wirth (Österrike), chef och konstnärlig ledare av the Vienna Boys Choir.

Mer info om ESA2020 med fullständigt program finns här.

Sista anmälningsdagen är 20 december 2019 och görs via formuläret här.

#esasweden2020